18-20/03/2019: El poder de les dones a les XXV Jornades de Comunicació Blanquerna

Per | 13/03/2019

+ info: XXV Jornades de Comunicació Blanquerna

 

es del dilluns dia 18 fins al 20 de març, celebrem les XXV Jornades de Comunicació Blanquerna, que enguany obren un debat sobre les dones en el món de la comunicació, les relacions internacionals i la gestió pública.

És evident que hi som, sí, però… com hi som? És a dir, ¿quins límits i entrebancs trobem per assolir la igualtat amb els homes? ¿Com podem combatre la discriminació de gènere?

Seran tres dies d’intensa activitat que inaugurarà la dra. Dolors Comas d’Argemir, catedràtica d’Antropologia social i cultural de la Universitat Rovira i Virgili, amb una conferència dedicada a “La revolució de les dones en el segle XXI” i que tindrà lloc dilluns 18 de març a les 9.30h a l’Auditori de la Facultat (Valldonzella, 12).

Al llarg dels tres dies de Jornades parlarem de tot: de la lluita feminista durant la Transició amb la fotògrafa Pilar Aymerich i la jurista i analista política Gemma Calvet; de la dona al món de l’esport amb Eva Ferrer, directora d’El deporte en femenino i la directiva del FCB Maria Teixidor. I parlarem també sobre l’apoderament de les dones en el món religiós amb la periodista Salima Abdessamie, la monja benedectina Regina Goberna i l’alumni i fundadora de la revista digital Zena Marta Roqueta, entre moltes altres convidades.