14/03/2019: Afrontant el repte de les economies col·laboratives

Per | 13/03/2019

+ info: Meetup

 

El proper dijous 14 us convidem a la sessió “Afrontant els nous reptes del consum col·laboratiu”, una xerrada en què es presentaran dues guies de consum i treball en plataformes digitals. L’activitat compta amb la participació de les plataformes digitals Drivy, Som Mobilitat, eCooltra i SocialCar.

Les dues guies de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) que es presenten pretenen proporcionar eines per poder assolir un consum col·laboratiu de manera més fàcil i segura, tan en l’esfera del consum com del treball. Aquesta activitat s’emmarca dins la setmana del #ConsumResponsable i està organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa, Dimmons (UOC), UGT i Grup de recerca en dret privat, consum i noves tecnologies (UB-URV).