29/03/2019: IV Jornada de comunicació ACO. Sèries de televisió, un mirada cristiana

Per | 12/03/2019

+ info: Cristianismeijusticia.net

 

El món audiovisual a la carta que ens proporcionen les plataformes de televisió per cable està canviant la nostra manera de consumir televisió i d’entendre la realitat a través de les sèries de ficció. En aquesta IV Jornada de comunicació de l’ACO que convoquem conjuntament amb Cristianisme i Justícia volem reflexionar a l’entorn del fenomen de les sèries de televisió amb una mirada cristiana. Hem convidat tres persones que s’hi han acostat des de diferents vessants. Intentarem, entre tots, preguntar-nos i respondre a l’entorn d’aquestes qüestions: Les sèries com a signe d’identitat, Com ens les mirem / com les hauríem de mirar, La ficció, una eina pedagògica?, Valors que transmeten i paral·lelismes amb l’Evangeli i Sèries de referència i presència del fet religiós