El CAC i l’Hospital Sant Joan de Déu elaboraran materials didàctics per prevenir l’addicció a jocs i apostes i als videojocs, i els trastorns alimentaris

Per | 15/02/2019

+ info: CAC

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) elaboraran un conjunt de materials didàctics per prevenir l’addicció a jocs i apostes i als videojocs, així com per prevenir els trastorns alimentaris com l’anorèxia i la bulímia nervioses. Els materials estaran adreçats als infants i els adolescents, a les seves famílies i als professionals de l’educació.

El president del CAC, Roger Loppacher, i el director gerent de l’HSJD, Manel del Castillo, han signat avui, 8 de gener, un conveni de col·laboració que estableix les actuacions que durà a terme cada institució en relació amb aquesta problemàtica. L’HSJD disposa de la Unitat de Conductes Addictives i de la Unitat d’Atenció als Trastorns Alimentaris, que fan avaluació, diagnòstic i tractament dels pacients afectes d’aquestes patologies, així com assistència a les seves famílies. El conveni s’ha signat a la seu de l’HSJD. El conveni preveu, igualment, l’intercanvi de recursos i d’informació sobre aquestes matèries, així com la difusió dels continguts didàctics per les xarxes socials respectives.