08/04/2019: Inscripció a Dona’m cine. IV Concurs On-line de curtmetratges realitzats per dones

Per | 01/02/2019

+ info: donamcine.org

Dona’m cine. IV Concurs On-line de curtmetratges realitzats per dones és un projecte audiovisual impulsat per Entrepobles/Entrepueblos/ Entrepobos/Herriarte, associació de cooperació i solidaritat internacional compromesa amb els feminismes i la resta de moviments socials i, per Producciones Doble Banda, productora amb una àmplia experiència en cinema i documentals de contingut social.

Aquesta quarta edició compta amb la col·laboració de Dones Visuals, La Bonne – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, Ca la Dona, FemArt, Estudio para la Defensa de los Derechos de la Mujer – DEMUS, Guarango – Cine y Video, SICOM – Solidaritat i Comunicació, Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Observatori DESC. En aquesta quarta edició es compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.