Unió de Radioaficionats de Catalunya

Per | 29/01/2019

+ info: URCat

La Unió de Radioaficionats de Catalunya – URCat, va ser fundada com a tal el maig de 1997 després que l’Assemblea General Extraordinària acordés per unanimitat, la seva actuació com una nova associació plenament independent deslligada de la seva etapa com a Consell Territorial de Catalunya dins la Unión de Radioaficionados Españoles-U.R.E. donat de fortes discrepàncies en les formes de govern i actuació en aquells moments.

Actualment la URCat és la única associació de Radioaficionats a Catalunya de caire nacional i totalment independent d’altres entitats estatals. Es política de la URCat mantenir relacions amb les diverses Administracions per a la defensa dels drets dels radioaficionats i la promoció de la nostra afició.URCat NO pertany ni té cap tipus de vinculació formal a cap federació d’associacions ni clubs però manté excel·lents rel·lacions amb totes les federacions, associacions i clubs de radioaficionats amb presència a Cataluny