20/12/2018-17/02/2019: Exposició fotogràfica 70 tarragonins davant la càmera

Per | 07/01/2019

+ info: laciutat.cat

L’art, la societat i la història tarragonina protagonitzen l’exposició fotogràfica ’70 tarragonins davant la càmera’, de l’autor Albert Saludes, que es podrà visitar des d’aquest 20 de desembre fins al pròxim 17 de febrer de 2019, al Tinglado 1 del Moll de Costa. L’exposició, que s’ha inaugurat aquest dijous, fa un recull ben variat de 70 personalitats tarragonines de diversos àmbits -social, cultural, polític, esportiu, històric, etc.- plasmades des de la mirada de Saludes en retrats en blanc i negre.

Olga Xirinacs, Enric Pujol, Jaume Fontanet, Josep Maria Sabaté, Rosa Comes, Josep Maria Busquets, Xavier Climent, Esteve Ortiz, Maria Mercè Martorell, Joan Miquel Nadal, Yolanda García, Josep Ignasi Boada, Josep Maria Tuset, Francesc Roig, Albert Cabestany, René Barbier, Jordi Piqué, Jordi Bertran, Ángel Juárez, Carles Pastrana, Alejandro Ayxendry, Laura Roigé, Carme Pedrol, Albert Vallvé, Jordi Freixa, Chantal Grande, Eduard Seriol, Ramón Domènech, Tito Figueras, Joana Zaragoza, Ramon Martí, Jordi Morant, Mn. Miquel Barbarà, Dolors Fontana, Rafael López-Monné, Eduard Boada, Francesc Valls-Calcada, Josep Donato, Josep Maria Ferré, Andreu Muñoz, Joan Olivé, Jordi Piqué, Rosa Ricomà, Joaquim Cabezas, Fra Octavi Vilà, Pep Escoda, Francesc Tarrats, Alfred Arola, Ferran, Gerhard, Sergi Xirinacs, Joan Pascual, Cinta Bellmunt, Carles Cortés, Txema Gavaldà, Ricard Lahoz, Pilar Sada, Jaume R. Pallejà, Eustaqui Vallès, Josep Maria Buqueras, Tomàs Palos, Quim Mas, Joan Cavallé, Rosa Maria Codines, Pere Joan Salas, Josep Maria Macias, Magí Seritjol, Montse Icart, Jaume Benages, Helena Virgili, Jesús Monllaó i Carme Rodríguez. Aquests són els 70 tarragonins davant la càmera i dels quals, Saludes no vol deixar de nomenar a cap. Totes, cares ben conegudes entre els tarragonins més arrelats a la seva ciutat, tot i que com reconeix l’autor, podrien ser molts més. De fet, la idea va sorgir amb un nombre molt més reduït, però a mesura que el projecte anava agafant forma, aquesta llista s’anava dilatant, fins a arribar als 70 personatges que han acabat formant la llista.