04-06/09/2019: V Symposium grafica

Per | 07/01/2019

+ info: UAB

Ens complau convidar-vos al V Symposium grafica, QUINTA TROBADA ACADÈMICA DE RECERCA EN DISSENY GRÀFIC que es celebrarà els dies 4, 5 i 6 de setembre de 2019 a la seu de l’ESCOLA SUPERIOR DE RELACIONS PÜBLIUQES DE BARCELONA (ESRP). Està especialment adreçat a professors, estudiants i investigadors del disseny gràfic i creativitat publicitaria, i és per això que animem a participar-hi. Podrà fer-ho en qualitat d’assistent o també, si així ho considera oportú, en qualitat d’assistència amb presentació. Les aportacions acceptades al Symposium (siguin en format d’article científic o assaig) que superin els criteris de qualitat i la doble revisió cega, podran ser publicades a grafica o bé, a qüestiones publicitarias, si així ho manifesten els autors.

En qualsevol cas, totes les ponències seran publicades amb la documentació del Symposium en el seu llibre d’actes.El V Symposium grafica és una trobada organitzada per la revista científica sobre disseny gràfic grafica, del Departament de Publicitat, Comunicació Audiovisual i Relacions Públiques de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, i compta amb la col·laboració del Grup de Recerca en Estratègia i Creativitat en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Ramon Llull; del Grup de Recerca en Publicitat i Relacions Públiques GRP de la Universitat Autònoma de Barcelona; del Grup de Recerca en Projectes de Disseny Gràfic de la Universitat de Barcelona i del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.