19/11-30/12/2018: Exposició fotogràfica “Dones trencant barreres. Transformant les ciutats Mediterrànies”

Per | 20/11/2018

+ info: IEMed

Després de visitar Paris, Lisboa i Barcelona, l’exposició fotogràfica “Dones trencant barreres. Transformant les ciutats Mediterrànies” promoguda per la Fundació de Dones Euromediterrànies (FFEM), es podrà visitar a Torredembarra (Tarragona).

Es tracta d’un recull de les 10 millors imatges i històries seleccionades com a finalistes del concurs fotogràfic llençat el passat any per la fundació. Les fotografies mostren les històries esperançadores i de superació de dones a Algèria, Bèlgica, Egipte, Israel, Marroc, Palestina i Turquia; dones que trenquen amb els rols tradicionals de gènere, que lluiten contra les desigualtats en el mercat laboral i l’educació, i que ocupen un espai públic dominat pels homes. Del 19 de novembre al 30 de desembre a la Biblioteca Mestra Maria Antònia en el marc de les activitats organitzades entorn al Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebra el 25 de novembre.