Josep Cuní: «TV3 no adoctrina, però li falta autocrítica»

Per | 15/11/2018

+ info: Naciódigital

Després de set anys de silenci, el despertador torna a sonar a dos quarts de cinc de la matinada a casa de Josep Cuní. A una edat que, confessa ell mateix, hauria d’anar a treure’s la targeta rosa del transport, el periodista torna a la ràdio matinal amb un programa estrella de SER Catalunya, que és Aquí, amb Josep Cuní, que va encetar el 15 d’octubre passat.

Un projecte que el torna a posar en el primer pla comunicatiu, en una trajectòria que va començar justament en una emissora de la SER. Després va venir Catalunya Ràdio, la COM, Ona Catalana, TV3, 8TV… Arquitecte de la comunicació -va reinventar els magazins radiofònics- i periodista carismàtic, no es talla a l’hora de criticar el que considera un excés de “teologia” en el periodisme d’aquí i d’allà.