20-23/11/2018: Setmana del Talent Audiovisual

Per | 09/11/2018

+ info: Talent Audiovisual

La quarta edició posa el punt de partida en la conferència inicial “La Televisió no televisiva. Producció de continguts digitals” on es reflexionarà sobre els beneficis i l’impacte en l’audiència de l’aposta pels continguts digitals dels canals televisius. La taula rodona a càrrec de Beteve, CCMA, RTVE i Arte tindrà lloc el 20 de novembre a les 10h a la Sala Raval del CCCB.

La programació també compta amb la conferència “Minoria Absoluta, de Polònia a la guerra civil en colors” on la productora explicarà la seva adaptació cap a nous continguts fins arribar a “Espanya en dues trinxeres, la guerra civil en color”, el llargmetratge documental que els ha posicionat com a pioners en el treballs de l’acoloriment d’arxius audiovisuals originals en blanc i negre. La conferència tindrà lloc el 20 de novembre a les 19h a la Sala Raval de CCCB.

Comptarem també amb l’equip del laboratori de formats de la CCMA, Miquel Garcia i Manel Raya, que ens faran un recull d’aquells programes que marquen tendència a les televisions de tot el món, en la sessió, que tindrà lloc el dimecres 21 de novembre a les 17h al CCCB podrem conèixer quins són els formats televisius que estan triomfant arreu, i compartir amb els ponents si aquests son interessants per la nostra audiència.