IEMed (Vídeos): La cobertura mediàtica de les migracions, a debat

Per | 29/10/2018

+ info: IEMed

Periodistes del Marroc, Tunísia, Algèria i de mitjans catalans han analitzat i reflexionat avui a Barcelona sobre com s’informa de les migracions i han emès algunes recomanacions per millorar i innovar en la seva cobertura informativa. Ho han fet en un seminari aquest matí coorganitzat per l’IEMed i l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC), que ha comptat amb el suport de la Fundació Bancària “la Caixa” i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Entre d’altres, hi han pres part part els periodistes marroquins Omar Radi (excol·laborador de mitjans independents com TelQuel, Lakome o Le Desk) i Hassan Bentaleb (periodista de Libération Maroc especialitzat en migracions), la tunisiana Monia Ben Hamadi (directora d’Inkyfada.com), Leïla Beratto (corresponsal a Algèria per RFI i impulsora del projecte sobre migracions Terminus Algérie), Cristina Mas (redactora d’Internacional de l’ARA), Carles Solà (periodista de Televisió de Catalunya), Lurdes Vidal (codirectora de l’Observatori de la Islamofòbia als Mitjans) i Oriol Puig (periodista especialitzat en migracions i doctor en Antropologia Social)