El CAC urgeix que la regulació del joc en línia inclogui la prohibició d’anuncis durant l’horari protegit

Per | 15/10/2018

+ info: CAC

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) reclama la prohibició d’emetre publicitat de jocs d’atzar i apostes durant la franja d’horari protegit, que va de les 6 a les 22 hores. També demana eliminar la presència de personatges famosos en les comunicacions comercials esmentades i considera que s’ha de limitar l’accés dels menors a les aplicacions de joc gratuït i no permetre bons ni bonificacions que incentivin el joc.

El CAC, que en els darrers mesos s’ha posicionat en diverses ocasions sobre aquesta qüestió, vol subratllar la necessitat d’unes normes més restrictives davant l’anunci del pacte sobre el Projecte de llei de pressupostos signat avui, 11 d’octubre, pel president del Govern central, Pedro Sánchez, i pel secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, que inclou, entre altres aspectes, “una regulació de la publicitat del joc d’atzar i aposta en línia d’àmbit estatal similar a la dels productes del tabac”.