26/10/2018 (ampliació termini): Sisena Convocatòria del Concurs de Guió de Projectes Transmèdia

Per | 21/09/2018

+ info: MAC

El 2013 el Mercat Audiovisual de Catalunya i Guionistes Associats de Catalunya va fer una aposta pionera per un nou format narratiu que tot just aleshores s’estava desenvolupant en el nostre país. És així com va néixer un premi que enguany arriba a la seva sisena edició i que ha propiciat el desenvolupament de projectes en l’àmbit de les narratives i les plataformes interconnectades. Projectes que han estat premiats i ampliament reconeguts.

El concurs va adreçat a guionistes, realitzadors, productors, distribuïdors, creadors i narradors d’històries del món audiovisual, que tenen l’oportunitat de protagonitzar un canvi en la manera de crear històries interconnectades dins la cultura de la convergència. Els projectes transmèdia proposen una narració a través de múltiples plataformes en què cada element contribueix d’una manera única a crear i compartir un univers narratiu per a l’espectador, que podrà submergir-se en les diferents plataformes, participar-hi i cocrear el contingut.