09/11/2018: Concurs (RE)Imagina’t: creacions audiovisuals no sexistes

Per | 19/09/2018

+ info: Observatori de les Dones

El concurs (RE)Imagina’t és una iniciativa de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, adreçada a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part d’aquest Observatori. A través d’aquesta convocatòria es pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i les identitats de gènere.

Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i storyboard d’una creació audiovisual i/o presentar una peça audiovisual que defensi, així mateix, un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i afavoreixi la diversitat en la representació de les identitats de gènere i LGTBIQ+.Inscripcions obertes per a la 10a edició (curs 2018/19)

Fins el 9 de novembre de 2018 a observatorid@observatoridelesdones.org. La inscripció és gratuïta.