26/10/2018: XVII Premi Joves Fotògraf(e)s

Per | 13/09/2018

+ info: INSPAI

S’ha obert la XVII convocatòria del Premi Joves Fotògraf(e)s, que organitza INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. Hi poden participar fotògrafs i fotògrafes de 18 a 30 anys, i el guanyador o guanyadora serà guardonat amb 1.000 €, l’edició d’un catàleg i la producció d’una exposició que itinerarà pels municipis, centres culturals de les comarques gironines i festivals de fotografia.

La proposta expositiva seleccionada es presentarà a Girona i després passarà a formar part del programa Exposicions Itinerants de la Diputació de Girona, de manera que es podrà veure a diferents municipis de la demarcació. A banda, l’exposició també farà estada al Festival Off de Perpinyà, al FineArt d’Igualada, al Festival Imaginària de Castelló de la Plana i al Festival Mirades de Torroella de Montgrí, entre d’altres.

El període per presentar els projectes comença el 17 de setembre i acaba el 26 d’octubre de 2018.