19/11/2018: Convocat el XXX Premi Turístic Internacional ‘Pica d’Estats’

Per | 12/09/2018

+ info: periodistes.cat

La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, ha convocat el 30è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet, que inclou com a novetat l’increment de la dotació econòmica fins als 45.000 euros. Podran optar al premi tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicats o emesos en qualsevol idioma entre el 19 d’octubre de 2017 i el 18 d’octubre de 2018. Les inscripcions s’iniciaran a partir del 19 d’octubre de 2018.

El Premi ‘Pica d’Estats’ arriba a la seva 30a edició, com també l’any vinent complirà 30 anys el Patronat de Turisme. Per aquest motiu, i amb la finalitat de donar-li una projecció encara més gran en l’àmbit dels mitjans de comunicació, el certamen periodístic incrementarà la seva dotació econòmica dels 40.000 fins als 45.000 euros. El Col·legi de Periodistes de Catalunya col·labora amb aquest guardó de la mà de la degana, Neus Bonet, com a presidenta del jurat i amb la participació del president de la Demarcació de Lleida i vicedegà, Rafa Gimena, com a membre del jurat.