01/10/2018: Subvencions per al cofinançament de projectes televisius, radiofònics i mitjans online 2019

Per | 10/09/2018

+ info: Parlament Europeu

La Direcció general de Comunicació (DGCOMM) del Parlament Europeu obrirà el proper 1 d’agost una nova convocatòria de subvencions per al cofinançament d’accions de comunicació en televisió, ràdio i mitjans digitals, dirigides a promoure i ampliar el coneixement d’aquesta institució i l’activitat legislativa que desenvolupa. El termini per presentar els projectes comença l’1 d’agost de 2018 i acaba l’1 d’octubre de 2018.

L’objectiu de la DGCOMM és promoure, ampliar i multiplicar el coneixement del treball del Parlament Europeu i dels seus diputats, donar a conèixer la seva naturalesa política i facilitar una comunicació bidireccional, així com difondre informació i fomentar el diàleg sobre les activitats del Parlament Europeu, especialment en referència a les properes eleccions europees de 2019.