Autors diversos (2018): Ramon Borràs, obra fotogràfica. Lleida, de la Guerra Civil als anys seixanta. Edicions i Publicacions Universitat de Lleida

Per | 06/09/2018

+ info: Universitat de Lleida

Tot i que professionalment es dedicà a l’escultura, la gran passió de Ramon Borràs (1914-1970) fou la fotografia. Una part molt important del seu treball fotogràfic es centra en la ciutat de Lleida, des de la Guerra Civil fins a la dècada dels 60, i a través de les imatges ens explica les festes populars, els canvis urbanístics, el comerç, les fires… El present volum és una nova edició, conjunta i ampliada, dels catàlegs de les dues exposicions que la UdL ha dedicat a l’obra del fotògraf Ramon Borràs Vidal. Inclou un gran nombre de noves imatges, entre les que destaquen algunes realitzades en plena Guerra Civil que mai havien estat publicades.