Ressenya del llibre “Religió i comunicació” (Lluís Duch, 2010)

Per | 04/09/2018

+ info: Revistes UdG

En aquest assaig el Pare Duch s’endinsa en el món de la religió des de la perspectiva de la comunicació. Un llibre replet de reflexions que et porten a pensar més enllà. Un llibre necessari per entendre la situació actual de la religió en un context en el qual els mitjans de comunicació cada cop adquireixen més importància, en tots els àmbits, i la religió no en queda al marge. El Pare Duch es refereix a la irresponsabilitat ètica amb la que alguns mitjans utilitzen aquesta eina, que defineix com “un bé preciós però singularment ambigu” (p. 19). La religió, segonsDuch, ha estat i és una forma de comunicació, potser una de les més importants. Per explorar la relació entre comunicació i religió, el llibre s’estructura en cinc apartats o capítols en la que es fan diferents aproximacions als dos fenòmens.