Leticia Dolera: “És imprescindible que el feminisme entri al ‘mainstream’ i passi a formar part de la cultura ‘pop’”

Per | 30/07/2018

+ info: Crític

Leticia Dolera (Barcelona, 1981) es defineix com a actriu, directora, feminista i matazombis professional. Després d’una llarga trajectòria davant les càmeres, debuta com a guionista i directora de cinema amb la seva pel·lícula ‘Requisitos para ser una persona normal’ (2015). Defensa la necessitat que el discurs feminista es projecti per múltiples altaveus, que arribi al gran públic i que entri de ple en la cultura ‘pop’. Conscient que erradicar el capitalisme i el patriarcat és, potser, apuntar massa amunt, aposta per colar-se dins el sistema i mirar d’erosionar-lo des de dins. Afirma que el feminisme l’ha fet més feliç i que impregna tota la seva trajectòria: la de dins i la de fora de la pantalla.