El comitè executiu dels reguladors audiovisuals mediterranis es reuneix a Barcelona per analitzar el futur del sector

Per | 18/07/2018

+ info: CAC

El comitè executiu de la Xarxa d’autoritats de regulació mediterrànies s’ha reunit avui, 29 de juny, a Barcelona per analitzar el futur del sector audiovisual, així com per preparar la 20a sessió plenària de la plataforma, que es farà el novembre a la capital catalana.La Xarxa d’autoritats de regulació mediterrànies (Mediterranean Network of Regulatory Authorities, MNRA, en anglès, i Réseau des instances de régulation méditerranéennes, RIRM, en francès) aplega els reguladors audiovisuals de 23 països de la conca mediterrània.

En la reunió ha participat els dos vicepresidents de la plataforma: el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, i el membre de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) Josep Maria Guinart.