Cristina Brandner: “Tenim l’ocasió de posicionar Terrassa com a ciutat del film al món”

Per | 13/07/2018

+ info: El Punt Avui

Què és i què es fa al Parc Audiovisual ?

Som uns estudis de cinema on lloguem espais per a produccions. És un espai molt gran, ja que és un antic hospital reconvertit en espai de rodatge, amb quatre platós que s’hi van afegir posteriorment. Acollim grans produccions de cinema, televisió i publicitat. I també tenim un clúster audiovisual amb 45 empreses; no tenim més espai i comencem a reconquerir més zona d’hospital.

I un monstre com aquest, com es gestiona? Surten els números?, que era una de les seves prioritats quan va entrar?

Si no comptem el que es va pagar per mantenir l’edifici i evitar que caigués, els números surten bé; el que és el negoci en si, però és clar que hi ha totes les amortitzacions… Se li va donar un valor afegit, però és veritat que té un manteniment elevat tant l’edifici com l’entorn, ja que som uns estudis.