Entrevista a Esther Vera, directora del diari Ara

Per | 03/07/2018

+ info: UOC

És dona, periodista, politòloga i mare. Fa dos anys i mig que és al capdavant de l’Ara, un projecte que «l’apassiona». Abans de passar a dirigir i coordinar la redacció d’aquest diari català, va treballar en ràdio, televisió i premsa, passant per mitjans com Catalunya Ràdio, TV3, CNN o Cuatro. Recorda amb especial afecte els anys que va ser corresponsal a París i Washington per a l’aleshores anomenat diari Avui perquè va poder «aprendre molt i de pressa» i cobrir moments històrics tan rellevants com l’arribada de Putin al govern o l’atac terrorista al Teatre Dubrovka de Moscou. Vera va ser una de les ponents convidades a la Jornada Anual Alumni de la UOC, dedicada a analitzar la realitat en clau de gènere, que va tenir lloc el 20 de juny al Palau de la Música.