Vicent Sanchis afirma que intentaran no tancar Esport3 i que el Super3 “és intocable”

Per | 02/07/2018

+ info: El Nacional

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha afirmat que “tancar un canal seria greu” i que aquesta és “l’última alternativa” per resoldre la situació del canal Esport3. En la primera temporada que la televisió pública no disposarà dels drets d’emissió del futbol, Sanchis considera que “amb el canal d’esports s’ha de fer una reflexió de debò”. A la pregunta de si el tancaria, respon: “Hi ha milers de persones que fan esport base a Catalunya, un munt de competicions que no acaba de cobrir bé la televisió local i quan ho emet TV3 la transmissió es fa per tot el país”. La prioritat de Sanchis és, doncs, “mirar si és possible amb els diners que ens adjudicaran la temporada que ve”, mantenir tots els canals “com fins ara”.

“Obrir un canal de televisió convencional ara seria una idiotesa, el món audiovisual està canviant moltíssim”, ha assegurat Sanchis que alhora ha admès que tancar-ne un “també és greu, i per tant és l’última alternativa”. “Primer s’ha de mirar si tot això té sentit d’una altra manera”, ha dit.