Ricard Ustrell: ‘La televisió ha de ser un clau d’una nit. Si és un clau de cada dia, perd força’

Per | 29/06/2018

+ info: VilaWeb

El periodista Ricard Ustrell (Sabadell, 1990) s’ha agafat uns dies de vacances després d’un any frenètic. Els esdeveniments polítics d’ençà de l’octubre, amb el referèndum i tota la repressió, les eleccions del 21 de desembre i la formació de govern han condicionat i tensat l’actualitat. Ustrell va combinar fins al desembre la seva feina a ‘El suplement’ de Catalunya Ràdio amb l’estrena de ‘Preguntes freqüents’ (‘FAQS’) a TV3, i després, el programa ‘Quatre gats’.

Parlem amb ell sobre el ‘FAQS’, la ràdio, el 155, les pressions polítiques, la gestió de l’èxit tot i la joventut, el seu començament a la ràdio i els seus projectes de futur. Diu que mai no podrà deixar de fer ràdio, però que algun dia renunciarà al periodisme i que li agradaria obrir un restaurant. De moment, però, espera que Catalunya Ràdio renovi ‘El suplement’ i prepara la segona temporada de ‘Quatre gats’ a TV3.