‘Fotogramas’ tanca la redacció de Barcelona i s’editarà a Madrid

Per | 28/06/2018

+ info: El País

El grup editorial Hearst ha decidit tancar la redacció de la revista Fotogramas a Barcelona, on va ser fundada el 1946, i ha prescindit de vuit de les nou persones de l’equip a la capital catalana per centralitzar l’edició des de Madrid. La idea de l’empresa editora és que el nou equip de redacció es nodreixi de periodistes d’altres publicacions del grup, ja que pràcticament tota la redacció de la capçalera està situada a Barcelona, mentre que a Madrid només treballava una persona per a l’edició en paper i una segona com a responsable de la pàgina web.

Segons han informat a Efe fonts del grup, la companyia ha optat per relocalitzar la redacció a Madrid. Fa un mes, va oferir a l’equip de Barcelona l’opció de traslladar-se a la capital espanyola a partir de dilluns, després que divendres es tanqués l’últim número de la revista, corresponent al mes de juliol i que sortirà a la venda dijous que ve.