28-30/06/2018: Stop Motion Barcelona Short Film Festival 2018

Per | 14/06/2018

+ info: Stop Motion Barcelona

Stop Motion Barcelona Short Film Festival és un festival creat per l’Acadèmia d’Animació i dedicat exclusivament al món de l’animació stop motion.El festival va néixer el 2018 de la mà de la Lula Gómez, d’en Jordi Piulachs i d’en Guillem Puig, com una iniciativa privada per a donar suport a la indústria de l’animació stop motion, i per a popularitzar i donar a conèixer aquesta meravellosa tècnica arreu del món.

Durant tres dies, a més de la selecció oficial de curtmetratges a competició, al festival es podran veure curtmetratges d’estudiants, xerrades i tallers a càrrec de professionals del medi.Sens dubte, un festival pensat no només per als professionals de la indústria, sinó també perquè gaudeixen pares i fills. L’Stop Motion Barcelona Short Film Festival tindrà lloc del 28 al 30 de juny, al Centre Cívic Can Felipa al Poblenou. Les entrades es podran comprar de manera anticipada per Internet o a la taquilla el mateix dia del festival.