27-29/06/2018: Gamelab Barcelona 2018

Per | 13/06/2018

+ info: Gamelab

Fundada el 2005, Gamelab és una organització sense ànim de lucre dedicada a crear esdeveniments de qualitat on professionals, investigadors, acadèmics, empresaris i inversors del món de l’entreteniment digital es donen cita per trobar inspiració i compartir projectes i idees.Els esdeveniments de Gamelab connecten i inspiren a la propera generació de creadors digitals perquè donin forma al futur de les experiències i entorns interactius digitals.

La llista de convidats i conferenciants que han participat en els esdeveniments de Gamelab inclou a alguns dels creadors més llegendaris de tot el món, executius destacats, pioners en el canvi de joc i líders d’opinió influents.L’esdeveniment insígnia de Gamelab té lloc cada juny a Barcelona (Espanya) i rep més de 1.000 assistents i 500 empreses i organitzacions. Gamelab també celebra esdeveniments de temporada a ciutats de tot el món, com Tòquio, Xangai, Montevideo o Madrid. Gamelab Barcelona 2018 tindrà lloc a l’HOTEL HESPERIA TOWER, del 27 al 29 de Juny.