Cotec denuncia la manca d’una aposta espanyola pel creixement basat en les activitats d’R+D+I

Per | 12/06/2018

+ info: Observatori de la Recerca

La Fundación Cotec para la Innovacion ha presentat l’estudi anual Informe Cotec 2018, que analitza la situació de l’R+D+I a l’Estat espanyol, a través dels principals indicadors estatals, autonòmics i internacionals. Cotec és una organització privada sense ànim de lucre que promou la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i social.

A partir de l’informe, Cotec lamenta que la recuperació econòmica espanyola no suposa una inversió superior en activitats d’R+D+I, tot i que alguns indicadors milloren lleugerament. Aquesta situació allunya Espanya d’un entorn, on la majoria de països europeus confirmen l’aposta per un creixement basat en el coneixement científic i el desenvolupament tecnològic.