La mirada indiscreta a la comunicació de la indústria musical

Per | 08/06/2018

+ info: colpublirp.com

El passat dijous, 31 de maig es va celebrar al Palau Robert la tretzena sessió d’El Mirador Indiscret, sota la temàtica del màrqueting, la comunicació i les estratègies de la indústria musical.Internet i les plataformes digitals han canviat la forma en què consumim la música actualment. Si abans passava per la compra de vinils, Lp’s, cassets i més tard, cd’s, tot això va canviar amb l’arribada de les noves tecnologies.

I si el consum de música ha canviat, també ho ha fet la forma en què grups i artistes distribueixen i promocionen les seves creacions. La relació amb els mitjans i la seva repercussió conviuen ara amb blogs, revistes online i ràdios digitals, amb retransmissions en viu, les plataformes digitals com Spotify, YouTube i per descomptat amb les xarxes socials.