Publicada la segona edició de la “Terminologia de la ciberseguretat”

Per | 07/06/2018

+ info: Xarxa Punt TIC

Pesca de credencials, programari maliciós o enginyeria social són algunes de les noves incorporacions del recull. Només a cinc mesos de la publicació de la Terminologia de la ciberseguretat, arriba la segona edició, que ha incorporat propostes de persones expertes i usuàries a través d’una enquesta en línia.

La “Terminologia de la ciberseguretat” recull termes relacionats amb els atacs, els mitjans tècnics de seguretat, els comportaments socials vinculats amb aquest àmbit i també les tecnologies que tenen una incidència rellevant en les polítiques de ciberseguretat. Són un total de 260 termes catalans, amb definicions, equivalents en castellà, francès i anglès, i notes explicatives. És obra del TERMCAT, en col·laboració amb el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) i experts de l’àmbit.