Manifest per una nova cultura digital

Per | 23/05/2018

+ info: Xarxa Punt TIC

La sociòloga Liliana Arroyo i l’educador Jordi Jubany han donat a conèixer el “Manifest per una nova cultura digital”. Es tracta d’un document viu i dinàmic, que parteix de 10 àmbits per dissenyar una nova cultura digital i desenvolupar una societat millor. Ha estat presentat el 16 de maig en un acte celebrat a l’Ateneu Barcelonès, en el marc del Dia d’Internet.

“Estem en un moment crucial per al present i el futur de la nostra vida individual i col·lectiva”. Així comença el “Manifest per una nova cultura digital”. L’era digital planteja nous reptes, com ara, l’educació digital, tant dels més petits com dels adults que s’han d’adaptar a la nova realitat. Liliana Arroyo i Jordi Jubany van coincidir en una jornada de formació per a docents a finals de 2017 i des de llavors han estat immersos en reflexions i debats sobre com construir una nova cultura digital que doni resposta a aquests reptes. Ara han decidit fer créixer aquesta conversa i obrir-la a tota la ciutadania. Ho han fet a través de la publicació d’un manifest.