Jordi Jover: “Pensar que el vinil era un format gairebé enterrat que ha ressuscitat és un error”

Per | 17/05/2018

+ info: Revista Mirall

Vivim en una època on la moda retro es mescla amb la tecnologia més puntera. Guardem l’últim model d’Iphone a la butxaca d’uns texans Levi’s 501 mentre juguem el Super Mario de la Nintendo 64 en una pantalla HD de 55 polzades. Amb la música passa el mateix. L’streaming és el rei, però en els últims anys la venda de vinils ha crescut fins a representar el 14% de totes les còpies físiques venudes. Segons l’agència Nielsel, l’any 2017 aquest format van arribar a facturar 14,32 milions de dòlars, la xifra més alta registrada des de 1991.
El Jordi Jover fa més de 25 anys que està al capdavant d’una de les botigues de discos més mítiques de Barcelona, Discos Revolver. Què en pensarà, ell? Són els vinils una moda hipser passatgera amb data de caducitat?