Article: “Ràdio musical i servei públic, a qui li importa? A la CCMA”. Quaderns del CAC, Núm. 43, Vol. XX juliol 2017

Per | 15/05/2018

+ info: CAC 

La ràdio musical és una part fonamental de moltes de les corporacions audiovisuals públiques a Espanya. Aquest article presenta l’estudi de cas de les emissores musicals de la corporació pública de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). S’aprofundeix específicament en les polítiques que les van definir i en el desenvolupament que ha seguit la seva missió de servei públic fins a l’actualitat a través de les estratègies programàtiques i digitals. Els resultats mostren la construcció de dos models diferenciats i basats en el concepte de servei públic. Tant Catalunya Música com iCat.cat són propostes sòlides i rellevants per a la ciutadania, però que en els darrers anys han patit diverses vicissituds a causa de la crisi econòmica.