16-27/05/2018: Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona

Per | 15/05/2018

+ info: DocsBarcelona

El DocsBarcelona 2018 ha desvelat tots els títols que formaran part de la 21a edició del festival, edició que comptarà amb un total de 41 films i que destaca per l’extraordinària selecció de documentals de producció catalana, molts dels quals tindran la seva estrena mundial a les pantalles del festival. Les sessions d’inauguració i cloenda, amb Petitet i Sinfonía respectivament, així com els films Eugenio, Shootball, Hayati o Lladres de temps, entre d’altres, fan palesa la riquesa i qualitat de propostes del cinema català en aquest DocsBarcelona 2018, que es celebrarà del 16 al 27 de maig. També destaca, entre la programació, l’heterogènia de gèneres i tons dels films, que van des de la comèdia de la realitat, amb obres com Hasta mañana si Dios quiere, La flor de la vida o Robar a Rodin, fins als més crus retrats de matèries d’actualitat, com Of Fathers and Sons, The Cleaners o Voces de guerrilla.

A més a més, la Secció DOC-U ens oferirà el millor del talent documental universitari de Catalunya. La programació es completa amb títols destacats de dones directores, que enguany representen un 40% del festival. Tots ells exploren personatges femenins excepcionals, protagonistes, lluitadores, activistes, excèntriques, autentiques i úniques com Silvana, Miss Kiet’s Children, Over the Limit, Hasta Mañana, si Dios quiere i Ouaga Girls. El festival tindrà aquest any més pantalles al territori que mai. Gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, tres pel·lícules de la selecció d’enguany, El Espanto, Time Thieves, lladres del temps i Wonderful Losers. A Different World viatjaran als municipis de Badalona, Berga, Castellar del Vallès, Gavà, Granollers, La Garriga, Mataró, Manresa, Sant Andreu de la Barca i Vilafranca del Penedès. Consulteu tota la programació del DocsBarcelona a Prop