Outlook Blanquerna: perspectives del sector de la comunicació a Catalunya 2018

Per | 02/05/2018

+ info: Blanquerna

El sector de la comunicació creixerà a Catalunya durant el 2018 impulsat per la millora general de l’economia: El 60% de les empreses preveuen créixer més que el 2017.

L’Institut de Recerca en Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna presenta les perspectives de la comunicació a Catalunya, en un estudi estratègic que conté les claus de futur per a les empreses del sector en termes de creixement i ocupació. Outlook Blanquerna 2018 recull els resultats d’una enquesta a més de 400 professionals del sector de la comunicació (publicitat, màrqueting, comunicació corporativa, periodisme i comunicació audiovisual) formats a Blanquerna, que treballen a les principals empreses del país.