Dones en Xarxa

Per | 25/04/2018

+ info: Dones en Xarxa

Dones en Xarxa és una associació catalana sense ànim de lucre, d’àmbit estatal, que pretén fomentar l’ús d’Internet entre les dones per tal de reduir la fractura digital de gènere. Entre els seus principals projectes es troba Femitic, La Carla et parla de sexe, Còctels & Blocs, Dones Emprenedores en Xarxa i Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes.

Dones en Xarxa neix l’any 2004 d’un grup de dones feministes i progressistes amb la finalitat de mostrar la veu de les dones a l’opinió pública catalana. Per fer-ho creem una web amb l’ànim de promoure una xarxa de dones i ser punt de trobada, espai de reflexió i altaveu d’iniciatives de les dones progressistes de Catalunya. Inicialment, la web s’allotja dins Mujeres en Red, un dels portals feministes degans a Internet. Al 2006, Dones en Xarxa es constitueix legalment com associació sense ànim de lucre i amplia el seu camp d’actuació. A més d’una xarxa per promoure i defensar els drets de les dones – ara amb el domini propi www.donesenxarxa.cat – comencem a impulsar accions d’intervenció social directa.