31/05/2018: Convocatòria / 12a Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya

Per | 26/03/2018

+ info: Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani

Dotze anys mirant d’omplir un buit en el panorama cultural català de la mà de la difusió dels cinemes àrabs i mediterranis a Catalunya. Convençuts que el cinema afavoreix, entre altres coses, la comprensió del món on vivim i fomenta l’esperit crític. Aquest esperit crític tant necessari per avançar en aquest món convuls, complex i ple de reptes. Un món en plena transformació que necessita com mai de l’empatia i la solidaritat entre tots els éssers que hi vivim.

Aquest 2018 ve carregat de sorpreses. També continuem apostant per la secció del “País Convidat” i enguany ho farem reobrint les portes a la filmografia de Síria. Així doncs, farem una especial atenció a les pel.lícules provinents d’aquest país o dels seus cineastes.

Condicions de participació

1- Pel.lícules de ficció o documentals a partir de 60 minuts dirigits i/o produïts per realitzador/es provinents de països àrabs en els darrers 3 anys (sense limitacions en el cas de Síria, país convidat d’enguany).

2- Enviar el link de descàrrega o visionat de la pel.lícula o una còpia en DVD fins al 31 de maig 2018. La pel.lícula ha de ser en VO subtitulada, en francès o anglès.

3- L’organització, un cop feta la selecció, només es posarà en contacte amb les persones responsables dels films seleccionats. Les còpies pel visionat no es retornaran.