5 projectes socials que es van presentar al MWC18

Per | 13/03/2018

+ info: Xarxa Punt TIC

La tecnologia mòbil i la innovació també serveixen per millorar la qualitat de vida de les persones. Així ho van demostrar les organitzacions que van participar en les propostes més socials del Mobile World Congress, com ara la trobada de m4social i la taula rodona del programa d-LAB. L’etiqueta #MWCSocial va servir al llarg del dia 1 de març per fer seguiment a Twitter d’aquests dos esdeveniments, que van destacar el vessant més social de la innovació.

La presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, Francina Alsina, va fer la benvinguda al programa d’activitats de m4Social, tot destacant que només amb un enfocament social del desenvolupament i l’aplicació de les TIC s’aconseguirà que aquesta revolució arribi a tota la ciutadania. A més, va demanar la implicació de la indústria mòbil en l’atenció de col·lectius vulnerables. En aquest sentit, s’hi van presentar diverses aplicacions que les entitats sense afany de lucre fan servir per atendre aquests col·lectius.Per la seva banda, d-LAB, programa de la Mobile World Capital Barcelona que ofereix respostes als reptes socials, va organitzar la taula rodona sobre la innovació tecnològica que respon als reptes socials, on es van exposar projectes socials innovadors.