La llista “Més periodisme”, encapçalada per Neus Bonet, formarà la nova Junta de Govern del Col·legi de periodistes de Catalunya

Per | 12/03/2018

+ info: Col.legi de Periodistes de Catalunya

Neus Bonet revalida el càrrec de Degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Així ho ha comunicat avui la Junta Electoral Central després de verificar la candidatura “Més periodisme”, l’única que s’ha presentat a les eleccions. El traspàs de poders i càrrecs entre l’actual i la nova Junta de Govern es farà efectiu les pròximes setmanes.
La periodista Neus Bonet, editora del cap de setmana de Catalunya Ràdio i Degana del Col·legi de Periodistes des del 2014, ha revalidat el càrrec. Bonet ha encapçalat la candidatura “Més periodisme” a la demarcació de Barcelona, formada per Joan Maria Morros, Gemma Nierga, Carles Prats, Mònica Planas, Ismael Nafría, Laia Forés, Francesc Canosa, May Revilla, Xavi Vilà, David Melgarejo, Cristina Salvador, Pipo Serrano, David Badia, Laura Saula i Marc Vicens.