09/04/2018: 4a edició dels Premis Idea Ràdio

Per | 09/03/2018

+ info: SER Catalunya

ja pots inscriure’t per començar a rebre tota la informació dels Premis IdeaRàdio. Pots fer-ho encara que no tinguis clar el teu projecte o l’equip amb el que participaràs. D’aquesta manera podrem compartir amb tu idees, consells i les novetats que vagin sorgint fins el dia del concurs.

Un cop t’hagis donat d’alta i configurat l’equip, tindràs fins el dilluns 09 d’abril a les 16.00 per enviar-nos la vostra proposta, seguint les indicacions que compartirem amb vosaltres un cop feta la inscripció. Cal que ens enviïs l’explicació del projecte, l’escaleta del programa i la documentació acadèmica acreditativa. Recorda que com a mínim un dels integrants del grup cal que estigui cursant estudis relacionats amb periodisme, comunicació audiovisual, publicitats o arts escèniques, o hagi acabat els seus estudis en els últims dos anys (curs acadèmic 2014/2015).
PUBLICIDAD
inRead invented by Teads

Un equip de professionals de SER Catalunya estan, des d’avui, a la teva disposició per resoldre els teus dubtes. Pots posar-te en contacte amb ells a través d’aquest formulari.

El jurat farà una primera tria dels treballs presentats i si sou seleccionats, sereu convocats als estudis de Ràdio Barcelona el dissabte 21 d’abril. Aquell dia disposareu de cinc minuts per defensar la vostra proposta davant del tribunal, amb total llibertat en el format de la presentació. Tots els finalistes rebreu informació detallada sobre la final.

El dilluns 23 d’abril seran anunciats els noms dels equips guanyadors de la tercera edició dels Premis IdeaRàdio.