01/04/2018: 3a Edició del Premi Internacional de Fotografia Barcelona BIPA 2018

Per | 05/03/2018

+ info: Valid Foto

Barcelona International Photography Awards 2018

BIPA 3 EDICIÓ

3a Edició del Premi Internacional de Fotografia Contemporània de Valid Foto BCN en col·laboració amb LensCulture, Festival de la Imatge de Calella, La Fotografia Magazine i Fujifilm Espanya

Presentació

La Galeria Valid Foto llança la tercera edició del “Barcelona International Photography Awards”, amb l’objectiu de fer una mostra de la fotografia internacional contemporània i establir llaços de col·laboració entre diferents països i comunitats fotogràfiques.

Es poden presentar fotògrafs sense restriccions d’edat, professionals o amateurs. La convocatòria està oberta a qualsevol tipus de fotografia i és de temàtica lliure.

Busquem fotògrafs amb talent i capacitat expressiva capaços de comunicar les seves idees a través del mitjà fotogràfic d’una manera singular i amb llenguatge personal propi.

Busquem projectes sòlids i elaborats, fins i tot encara que només estiguin començant a prendre forma, per donar-los visibilitat i projecció internacional.

La convocatòria romandrà oberta del 22 de febrer a l’1 d’abril, del 2018 ambdós inclosos. L’anunci dels guanyadors serà el 15 d’Abril de l’2018.

El jurat, compost per set experts i professionals del panorama fotogràfic i visual actual, serà l’encarregat de valorar els portafolis presentats i de seleccionar cinc d’ells, per als següents premis:

Premis

La producció d’una exposició amb els cinc fotògrafs guanyadors seleccionats pel jurat. Aquesta serà presentada a la Galeria Valid Foto de Barcelona al desembre 2018, amb possibilitat d’itinerància internacional.

L’exposició es presentarà al XIII Festival de la Imatge de Calella a l’abril de 2019

Als cinc guanyadors se’ls concedirà un compte personal al portal de Lens Culture, on podran compartir els seus nous treballs fotogràfics.

La revista LF Magazine realitzarà un monogràfic amb els guanyadors del concurs

Un dels fotògrafs participants en el concurs, tindrà la possibilitat de ser elegit per la direcció de la Galeria Valid Foto BCN per la seva representació. Aquest fotògraf passarà a formar part del programa d’exposicions i activitats de la galeria durant el període 2019-2020.

Als fotògrafs guanyadors se’ls concedirà una Beca Valid Foto consistent, en sessions tutorials, revisions seus portafolis i assessorament personalitzat per ajudar a introduir la seva obra en el mercat.