El contingut és el rei: nova comunicació de marques

Per | 23/02/2018

+ info: The New Barcelona Post

L’audiovisual s’ha convertit en una de les principals eines, si no en la primera gran eina, de la comunicació del segle XXI. És un fet que a ningú se li escapa. I en aquest sentit, el sector audiovisual té una premissa que segur que perdurarà: el contingut és el rei. Sense contingut no hi ha comunicació possible. Ja hi pot haver canvis tecnològics que el contingut prevaldrà.

L’audiovisual ja és a tot arreu: al capdavant de les campanyes publicitàries, de les campanyes electorals, en centres de recerca i institucions mèdiques. S’escampa per tots els sectors industrials. Veiem audiovisual en promocions literàries, en teatres, espectacles de dansa, d’òpera. Ja no ens resulta estrany llegir que El Liceu proposa una experiència audiovisual immersiva al seu públic, un format 360º per viure, des de dins, La bohème o el ballet Coppélia.