Adéu al quiosc més petit

Per | 14/02/2018

+ info: L’Independent de Gràcia

El Petit Quiosc, l’emblemàtic i estretíssim local que durant les últimes dècades ha aixecat la persiana encaixonat entre el cine Verdi i l’actual bar La Trini, al número 30 del carrer, ha tancat portes. Fa quinze dies que l’últim propietari del negoci va lliurar les claus a l’administració de finques que l’ha posat al mercat. “És un local de 2,70 metres quadrats i el lloguer són 250 euros al mes”, apunten aquests administradors, amb seu al carrer Encarnació.

Darrere de la persiana tancada del quiosc, però, encara s’hi respira l’ànima del local i qui li va donar aquesta ànima durant gairebé deu anys, entre finals de 2003 i mitjans de 2013, va ser l’Olga Garcia Huguet. “Vaig arrencar el negoci amb molts deutes de l’anterior propietari, però amb els anys allò va esdevenir un punt de trobada al barri, fins i tot els gossos sabien el camí perquè els donava caramels”, apunta l’Olga, que cita de memòria el Suro, la Vainilla…