01/03/2018: Presentar projecte DOCSBARCELONA INTERNATIONAL DOCUMENTARY FILM FESTIVAL

Per | 13/02/2018

+ info: DOCS BARCELONA

Com presentar un projecte?

El primer pas és llegeir les bases d’inscripció de projectes. El segon pas per presentar un projecte pel mercat de finançament de DocsBarcelona (Speed Meetings, Latin Pitch i Interactive Pitch) és registrar-te a la Visitor Page de DocsBarcelona i crear el teu usuari i contrassenya. En cas que ja t’hagis inscrit a la Visitor Page, pots utilitzar l’usuari de l’edició anterior. Una vegada dins de la Visitor Page de DocsBarcelona, hauràs d’omplir el formulari d’inscripció ubicat al apartat “Presentar projecte”.

Aquest any, la secció d’indústria comptarà també amb el Public Pitch, una nova activitat a la qual optaran 5 dels 40 projectes seleccionats pels Speed Meetings. Se’n detalla més informació a l’apartat corresponent de les bases.

La quota d’inscripció és de 12,10€ per projecte (IVA inclòs).
El pagament es pot fer amb targeta de crèdit o PayPal.

Per inscriure el teu projecte, hauràs d’adjuntar la següent informació al formulari:

1. Document: Un dossier de presentació del projecte amb una extensió màxima de 2 pàgines (en un sol document), en anglès i en format PDF. Ha de contenir la informació següent:

Pàgina 1: Enllaç al teaser / clip del projecte i contrasenya si en té. Breu fitxa tècnica indicant la temàtica del documental (sociologia, arts, música, cultura, drets humans, actualitat, medi ambient, etc.), sinopsi i tractament (pot incloure imatges).
Pàgina 2: Currículum de l’empresa de producció, currículum del realitzador i del productor, pressupost global i pla de finançament (no es requereix que el projecte ja tingui finançament previ). En un apartat anomenat “looking for” indicar què és el que cerqueu a nivell de finançament a DocsBarcelona (coproducció, distribució, venda de drets a TV, etc.) i especificar els territoris d’interès.

ATENCIÓ! No s’acceptaran projectes de més de 2 pàgines. El nom del document ha de ser el títol del projecte en anglès.

ATENCIÓ! Si es tracta d’un projecte interactiu o transmèdia, cal incloure també el tractament interactiu i les diferents plataformes que conformen el projecte.

2. Clip/Vídeo: Per entrar al procés de selecció és obligatori introduir un enllaç de visualització online del teaser del projecte. Atenció! El clip de vídeo ha de ser de 3 minuts màxim i ha d’estar subtitulat a l’anglès. Si és un vídeo privat, el formulari dóna l’opció a introduir una contrasenya i un usuari.

ELS PROJECTES QUE NO ENVIÏN TOTA LA INFORMACIÓ EN LES CONDICIONS ESPECIFICADES NO SERAN ACCEPTATS.