Robert Ramos, SantQlímpics i la força de les imatges

Per | 12/02/2018

+ info: el Cugatenc

Ha dedicat gran part de la seva vida al diari Avui i des de fa uns anys va per lliure perquè la crisi dels mitjans li va tocar de ple, obligant-lo a buscar-se la vida. Explica que va capitalitzar l’atur i va començar a treballar; construir des de zero com autònom, com tants fotògrafs. Robert Ramos és, sobretot, fotoperiodista i això l’ha portat a retratar moments memorables de la història del nostre país, des del retorn de Tarradellas als preparatius dels Jocs Olímpics del 92. Ara fa quatre anys va respondre a una trucada, es va penjar la càmera del coll i va venir a Sant Cugat a fer una cosa que, malgrat tot el seu recorregut com a fotògraf, mai havia fet: retratar esportistes amb discapacitat intel·lectual. Així, el SantQlímpics del 2014 té un dels millors reculls gràfics que es pot desitjar i per això el Club Muntanyenc, organitzador de l’esdeveniment, acull fins el 28 de febrer la mostra fotogràfica de Ramos.