11/03/2018: 18ns Premis Ràdio Associació

Per | 01/02/2018

+ info: Ràdio Associació de Catalunya

Ràdio Associació de Catalunya obre avui el període de presentació de candidatures dels 18ns Premis Ràdio Associació. Els guardons valoren la feina dels professionals de la ràdio en català i els programes emesos entre el 4 de maig de 2017 i l’11 de març del 2018, data en què finalitza el període de presentació dels treballs. La convocatòria coincideix amb la millor temporada de la ràdio en català, que ha batut rècords d’audiència.

Les quatre categories a les quals es poden presentar candidatures són: millor programa de ràdio, millor programa de ràdio local, innovació, i inclusió. Queden a criteri del jurat les propostes per al reconeixement al millor professional, el premi a l’Excel·lència i el Guardó 1924, adreçat als treballs audiovisuals. El jurat, com en les anteriors edicions, el presideix Carles Solà i el formen Imma Tubella, Assumpció Maresma, Joan Manuel Tresserras i Jordi Margarit.