Associació de Consumidors de mitjans Audiovisuals de Catalunya

Per | 31/01/2018

+ info: consumidorsaudiovisuals

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) és una entitat sense ànim de lucre, que treballa per uns mitjans audiovisuals de qualitat i en defensa dels drets dels usuaris, especialment dels nens, que són els més indefensos davant les pantalles. L’Associació neix al 1985, arran de la preocupació d’uns pares i mares pels continguts que les televisions oferien als seus fills. Avui, TAC agrupa més de 17.000 persones.
En aquests últims anys, el desenvolupament tecnològic del món audiovisual i la pròpia demanda dels usuaris han conduït a una progressiva ampliació i adaptació del treball de l’Associació. Internet, els videojocs, el cinema i els mòbils han anat adquirint cada vegada més espai en el temps d’oci dels més joves i, en conseqüència, en el treball diari de l’Associació i de les seves iniciatives.