09/03/2018: Convocatòria Premi Prat Gaballí 2018

Per | 31/01/2018

+ info: Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya

El Col·legi convoca la vuitena edició del Premi Prat Gaballí pel foment de la recerca en Publicitat i Relacions Públiques. L’objectiu d’aquesta convocatòria és atorgar un únic premi a la tesi doctoral d’investigació sobre temes publicitaris, de relacions públiques, màrqueting, comunicació corporativa i comunicació digital que realitzi una major aportació pràctica al desenvolupament de la professió.

La dotació econòmica del premi és de 1000 euros*. Així mateix s’editarà en format digital el resum del treball guanyador que es distribuirà gratuïtament entre els membres del Col·legi i estarà disponible al nostre web. A més, la persona premiada gaudirà d’un any de col·legiació gratuïta. Els participants hauran de presentar els treballs a la seu col·legial com a màxim el divendres 9 de març de 2018. La resolució del jurat es farà pública durant el mes de maig de 2018.